Nederlandse delegatie naar HIMSS21 in Las Vegas

August 9 - 13, 2021 | Conference

BELANGRIJK: Vanwege aanhoudende reisbeperkingen en de daaruit voortvloeiende onzekerheid over de mogelijkheid van internationale delegaties om HIMSS21 bij te wonen, hebben we de moeilijke beslissing genomen om onze Europese delegatieactiviteiten in Las Vegas volgende maand te annuleren. Uw Nederlandse Delegatie-pakket met activiteiten ter plaatse voor maaltijden, recepties en workshops wordt overgebracht naar HIMSS22 in Orlando.

Klik hier voor meer informatie


9 – 13 augustus, 2021 | Conferentie

Al meer dan 10 jaar komen zorgleiders uit Nederland één keer per jaar samen voor een niet te evenaren evenement: de HIMSS Global Health Conference and Exhibition. Deze HIMSS Dutch Community is in de loop der jaren enorm gegroeid en de jaarlijkse bijeenkomst heeft zich ontwikkeld tot hét evenement dat je niet mag missen voor digitale zorgprofessionals.

Op 9-13 augustus 2021 brengt de HIMSS Dutch Community gezondheids-IT-professionals uit het hele Nederlandse ecosysteem samen voor een innovatief programma op maat, georganiseerde workshops en waardevolle netwerkmogelijkheden in Las Vegas, Nevada.

De HIMSS Global Health Conference & Exhibition is het niet te missen evenement op het gebied van gezondheidsinformatie en technologie van het jaar, waar professionals uit het hele wereldwijde gezondheidsecosysteem verbinding maken voor onderwijs, innovatie en samenwerking. Vanaf dit jaar wordt HIMSS21 zowel persoonlijk als digitaal aangeboden, zodat iedereen, overal, kan samenwerken aan de digitale transformatie.

Programma overzicht

Zondag 8 augustus

Maandag
9 augustus

Dinsdag
10 augustus

Woensdag
11 augustus

Donderdag
12 augustus

Vrijdag
13 augustus

Welkom Receptie

Workshop

Lunch

HIMSS21 Opening
 Keynote*

Holland House

Netwerk Receptie

Lunch & Learn

Internationale Receptie

Lunch & Learn

Netwerk Receptie

Lunch & Learn

HIMSS21 Closing Keynote*

*Algemene HIMSS21 registratie nodig

Registratie

Wanneer u zich registreert, kunt u op twee manieren een ticket voor de Nederlandse Delegatie kopen:

  • Koop alleen een kaartje voor de Nederlandse Delegatie
  • Koop een kaartje voor de Nederlandse Delegatie EN een kaartje met korting voor HIMSS21

HIMSS21 volledige conferentieregistratie omvat ook toegang tot HIMSS21 Digital.

HIMSS21 Dutch Delegation Package

Onze partner Cognicum zorgt voor al uw wensen. Klik hier om uw boeking en registratie bij hen te starten.

Workshop - European Leaders' Exchange: Widening our Perspectives on Digital Maturity

Maandag 9 augustus, 9u-12u30 - besloten sessie voor delegaties

Hoewel digitale transformatie een topprioriteit blijft voor gezondheidsstelsels over de hele wereld, bieden de meeste evaluatiemodellen en standaarden slechts een ziekenhuisgericht en gedeeltelijk beeld van digitale volwassenheid. Ze houden geen rekening met de bijdragen van andere belangrijke belanghebbenden - waaronder patiënten - aan verbeterde klinische en financiële resultaten. Verbindt het gezondheidssysteem clinici en zorgverleners met burgers en patiënten, en stelt het hen in staat om hun eigen gezondheid en welzijn te beheren met behulp van digitale hulpmiddelen in een veilige en besloten omgeving? Worden beslissingen resultaatgericht en geïnformeerd door de nieuwste gegevens van de hoogste kwaliteit? Maakt het interoperabiliteitsniveau naadloze zorgcoördinatie en samenwerking mogelijk?

Deze European Leaders Exchange-sessie zal de noodzaak bespreken om ons perspectief op digitale volwassenheid te verbreden en de nieuwe Digital Health Indicator (DHI) van HIMSS te introduceren, die 4 belangrijke pijlers integreert in een model dat de digitale volwassenheid van het gezondheidssysteem als geheel kan beoordelen: Person-Enabled Health, Predictive Analytics, Governance and Workforce, en Interoperabiliteit.

Sprekers zullen hier snel bevestigd worden.

Sponsors & Partners

Neem contact op met Ivana Stojanoska voor meer informatie over hoe u lid kunt worden van de HIMSS Dutch Community en hoe u sterker aanwezig kunt zijn in de Nederlandse delegatie via Ivana.Stojanoska@himss.org of +49 172 687 48 96. Ook kunt u hiervoor bij Cognicum terecht.

Locatie

HIMSS21 vindt digitaal en face-2-face plaats van 9-13 augustus 2021. HIMSS21 zal plaatsvinden in de bruisende stad Las Vegas, Nevada, USA. Op een nieuwe campus zullen de hele week gecoördineerde activiteiten plaatsvinden in drie gebouwen: de onlangs uitgebreide Wynn-vergaderruimtes, het Venetian-Sands Expo Center en het nieuw gebouwde Caesars Forum Conference Center.

Hotel

Een hotelblok in het Wynn hotel in Las Vegas is gereserveerd voor afgevaardigden die toetreden tot de HIMSS21 Dutch Delegation. U kunt hiervoor uw hotel boeken via onze partner Cognicum of OnPeak, de officiële HIMSS21-huisvestingsaanbieder. De hotelreserveringscode om uw hotelkamer te boeken via OnPeak is op aanvraag verkrijgbaar via Amber Hidding.

Reserveer hier uw kamer.